Bitumen daken

Bitumen dakbedekking is een populair materiaal voor dakbedekking vanwege de vele voordelen ervan. Het is een methode die veel specialisme vereist. KeesFranken Dakdekkers neemt het branden van bitumen voor op uw dak graag uit uw handen! Naast het plaatsen van uw bitumen dak voeren wij ook reparaties en periodiek onderhoud uit.

Offerte aanvraag Contact

Waarom is bitumen dakbedekking zo populair?

Een andere benaming voor bitumen is ‘dakleer’ dat op het dak gebrand wordt. Bitumen dakbedekking wordt vooral gebruikt of platte of licht hellende daken. Het is een populair materiaal vanwege de positieve eigenschappen ervan. De levensduur – mits goed onderhouden – is zo’n twintig tot veertig jaar. Daarnaast is het een goedkoop materiaal dat goed bestand is tegen temperatuurschommelingen, hoewel het niet UV-bestendig is. Om ervoor te zorgen dat u wel zo lang mogelijk kunt genieten van een kwalitatief dak, kan er een toplaag worden aangebracht die het dak wél tegen UV-straling beschermt. Ook is de dakbedekking goed te combineren met dakisolatie, is het waterdicht en beschadigingen zijn eenvoudig te repareren.

KeesFranken Dakdekkers heeft jarenlange ervaring op het gebied van bitumen dakbedekking en kan u goed adviseren over uw dak en of bitumen geschikt is. Vervolgens plaatsen we de dakbedekking graag voor u en komen we regelmatig langs om onderhoud uit te voeren. Kortom: bij KeesFranken Dakdekkers bent u verzekerd van service van A tot Z.

De dakbedekkingen bij KeesFranken Dakdekkers

Wij bieden verschillende soorten dakbedekkingen aan

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking is een populair materiaal voor dakbedekking vanwege de vele voordelen ervan.  KeesFranken Dakdekkers neemt het branden van bitumen voor op uw dak graag uit uw handen!

Dakpannen daken

Heeft u dakpannen die nodig aan onderhoud toe zijn? Of wilt u juist dakpannen professioneel laten leggen? Voor het plaatsen, onderhouden of repareren van dakpannen daken bent u bij KeesFranken Dakdekkers aan het juiste adres!

Exclusieve daken

Geen opdracht is voor ons te gek. Mocht het dan ook zo zijn dat u geen fan bent van standaard dakbedekkingen, kunnen de vakmensen van KeesFranken Dakdekkers u helpen bij het ontwerpen en plaatsen van exclusieve daken!

Leien daken

Al eeuwenlang wordt leien gebruikt voor het bedekken van daken. Het is een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen de vele verschillende weersomstandigheden die zich in ons land voordoen.

Zinken daken

Zinken daken werden vroeger vooral gebruikt voor het bedekken van kerken en kastelen, maar de afgelopen jaren is het helemaal terug van weggeweest – ook voor huizen en bedrijven. Het is namelijk een ontzettend duurzaam materiaal.

Tijd om uw project te starten?

Neem dan contact met ons op!

Werkgebieden

KeesFranken Dakdekkers is gevestigd in Rotterdam, maar is door heel Nederland actief. Of u nu in Brabant woont of in Friesland, onze vakmensen komen graag bij u langs voor al uw dakgerelateerde werkzaamheden. Wilt u gebruik maken van onze spoedservice? In de regio Rotterdam en Zuid-Holland zijn wij binnen de kortste keren ter plaatse, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

 

 

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp