Spoedservice

In Nederland zijn we (helaas) wel bekend met de herfst- en zomerstormen. Gelukkig zijn de meeste huizen goed tegen de weersinvloeden bestemd, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk bijvoorbeeld aan bomen en takken die schaden aanrichten of hevige windstoten die de pannen laten vliegen.

Vooral daken waaraan weinig onderhoud wordt gepleegd lopen dit risico: de pannen kunnen namelijk na verloop van tijd minder strak op de plaats liggen, waardoor ze makkelijk kunnen worden weggeslingerd door een windvlaag. In dat geval is het wel zo fijn als er direct een oplossing voor gevonden kan worden, voordat het probleem van kwaad tot erger gaat.

Offerte aanvraag Contact

Ga nooit zelf het dak op!

Een snelle reparatie van losliggende dakbedekking, vallende dakpannen of lekkage is altijd geboden om ergere situaties te voorkomen. Wanneer uw dak bijvoorbeeld water doorlaat, kan er sprake zijn van schimmelvorming. Dit wilt u natuurlijk graag voorkomen, maar ga nooit zelf het dak op! KeesFranken Dakdekkers beschikt over de benodigde kennis en materialen om op een veilige wijze het dak op te gaan en de schade te repareren. Zo weet u zeker dat het probleem op de juiste wijze wordt opgelost, waardoor erger kan worden voorkomen, én loopt u zelf geen gevaar. Kortom: schakel de spoedservice van KeesFranken Dakdekkers in!

Spoedservice nodig? Bel: [telefoonnummer]

Bij KeesFranken Dakdekkers bent u aan het juiste adres voor een goede spoedservice in Rotterdam en omstreken. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in geval van nood. Heeft u dus een spoedsituatie aan een dak van uw huis of bedrijfspand? Wij doen ons best om binnen een uur ter plaatse uw probleem op te lossen. Woont u iets verder weg? Ook dan kunt u rekenen op snelle service. Neem snel contact met ons op via ons telefoonnummer [telefoonnummer].

De dakbedekkingen bij KeesFranken Dakdekkers

Wij bieden verschillende soorten dakbedekkingen aan

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking is een populair materiaal voor dakbedekking vanwege de vele voordelen ervan.  KeesFranken Dakdekkers neemt het branden van bitumen voor op uw dak graag uit uw handen!

Dakpannen daken

Heeft u dakpannen die nodig aan onderhoud toe zijn? Of wilt u juist dakpannen professioneel laten leggen? Voor het plaatsen, onderhouden of repareren van dakpannen daken bent u bij KeesFranken Dakdekkers aan het juiste adres!

Exclusieve daken

Geen opdracht is voor ons te gek. Mocht het dan ook zo zijn dat u geen fan bent van standaard dakbedekkingen, kunnen de vakmensen van KeesFranken Dakdekkers u helpen bij het ontwerpen en plaatsen van exclusieve daken!

Leien daken

Al eeuwenlang wordt leien gebruikt voor het bedekken van daken. Het is een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen de vele verschillende weersomstandigheden die zich in ons land voordoen.

Zinken daken

Zinken daken werden vroeger vooral gebruikt voor het bedekken van kerken en kastelen, maar de afgelopen jaren is het helemaal terug van weggeweest – ook voor huizen en bedrijven. Het is namelijk een ontzettend duurzaam materiaal.

De services van KeesFranken Dakdekkers

Wij bieden verschillende services aan

Tijd om uw project te starten?

Neem dan contact met ons op!

Werkgebieden

KeesFranken Dakdekkers is gevestigd in Rotterdam, maar is door heel Nederland actief. Of u nu in Brabant woont of in Friesland, onze vakmensen komen graag bij u langs voor al uw dakgerelateerde werkzaamheden. Wilt u gebruik maken van onze spoedservice? In de regio Rotterdam en Zuid-Holland zijn wij binnen de kortste keren ter plaatse, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

 

 

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp