Exclusieve daken

Geen opdracht is voor ons te gek. Mocht het dan ook zo zijn dat u geen fan bent van standaard dakbedekkingen, kunnen de vakmensen van KeesFranken Dakdekkers u helpen bij het ontwerpen en plaatsen van exclusieve daken! Met speciale soorten dakbedekking, anders dan de normale dakpannen, leien en bitumen, krijgt uw woningof pand een speciale en unieke uitstraling. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze moderne technieken en materialen kunnen wij uw droomdak op professionele wijze realiseren.

Offerte aanvraag Contact

Wat zijn uw wensen voor uw dak?

Niet alleen is een dak belangrijk voor zijn functie, het heeft ook een grote invloed op de uitstraling van uw woning. Een rieten dak heeft immers een heel andere uitstraling dan een leiendak. Met dakbedekking is het dus mogelijk om het aanzicht van uw woning een transformatie te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos: afhankelijk van het materiaal dat u kiest zijn er veel verschillende vormen en kleuren mogelijk. Kortom: wat uw wensen ook zijn voor uw exclusieve dak, KeesFranken Dakdekkers legt u graag voor wat de mogelijkheden precies zijn. Daarnaast vertellen wij u graag wat de voordelen en nadelen zijn van elk type dakbedekking, zodat u een goede geïnformeerde keuze kunt maken.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan gaan wij graag voor u aan de slag! Wij leggen uw exclusieve dak op de manier die het meest geschikt is voor het materiaal waarmee gewerkt wordt. Daarnaast staan wij ook voor u klaar op het gebied van onderhoud van uw exclusieve dak. Kortom: door uw dakbedekking uit te besteden aan de vakmensen van KeesFranken Dakdekkers weet u zeker dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw exclusieve dakbedekking!

De dakbedekkingen bij KeesFranken Dakdekkers

Wij bieden verschillende soorten dakbedekkingen aan

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking is een populair materiaal voor dakbedekking vanwege de vele voordelen ervan.  KeesFranken Dakdekkers neemt het branden van bitumen voor op uw dak graag uit uw handen!

Dakpannen daken

Heeft u dakpannen die nodig aan onderhoud toe zijn? Of wilt u juist dakpannen professioneel laten leggen? Voor het plaatsen, onderhouden of repareren van dakpannen daken bent u bij KeesFranken Dakdekkers aan het juiste adres!

Exclusieve daken

Geen opdracht is voor ons te gek. Mocht het dan ook zo zijn dat u geen fan bent van standaard dakbedekkingen, kunnen de vakmensen van KeesFranken Dakdekkers u helpen bij het ontwerpen en plaatsen van exclusieve daken!

Leien daken

Al eeuwenlang wordt leien gebruikt voor het bedekken van daken. Het is een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen de vele verschillende weersomstandigheden die zich in ons land voordoen.

Zinken daken

Zinken daken werden vroeger vooral gebruikt voor het bedekken van kerken en kastelen, maar de afgelopen jaren is het helemaal terug van weggeweest – ook voor huizen en bedrijven. Het is namelijk een ontzettend duurzaam materiaal.

Tijd om uw project te starten?

Neem dan contact met ons op!

Werkgebieden

KeesFranken Dakdekkers is gevestigd in Rotterdam, maar is door heel Nederland actief. Of u nu in Brabant woont of in Friesland, onze vakmensen komen graag bij u langs voor al uw dakgerelateerde werkzaamheden. Wilt u gebruik maken van onze spoedservice? In de regio Rotterdam en Zuid-Holland zijn wij binnen de kortste keren ter plaatse, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

 

 

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp