Dakinspectie

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning: niet alleen zorgt het ervoor dat u droog en beschermd zit tegen allerlei weersinvloeden, ook qua energiebesparingen gezondheid is een goed dak belangrijk. Een slecht of verouderd dak kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat er veel warmte uit de woning ontsnapt, waardoor uw energiekosten omhooggedreven worden. Of dringt er vocht binnen, wat schimmel en rot kan veroorzaken. Kortom: het is belangrijk om regelmatig uw dak te laten inspecteren door een echte vakman. Voor een dakinspectie bent u bij KeesFranken Dakdekkers aan het juiste adres.

Offerte aanvraag Contact

Hoe gaat KeesFranken Dakdekkers te werk?

Als u een dakinspectie laat uitvoeren, wilt u natuurlijk wel dat uw dak van A tot Z bekeken wordt. Sommige schade zal namelijk redelijk ‘verstopt’ zitten, waardoor u het niet altijd doorheeft dat er iets mis is met uw dak. KeesFranken Dakdekkers gaat graag voor u het dak op, om het tot in de kleinste details te inspecteren. Geen dakpan of dakgoot wordt overgeslagen. Aan de hand van deze inspectie wordt er een rapport opgesteld, waarin aangegeven staat of er iets mis is met uw dak en, zo ja, wat er mis mee is.

Daar houdt de service van KeesFranken Dakdekkers echter niet op. Als er schade aan uw dak is, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dit weten wij maar al te goed. Daarom kunnen we kleine reparaties ter plekke voor u uitvoeren. Zo weet u dus binnen de kortste keren of u dakschade heeft én is eventuele schade meteen gerepareerd. Verdere schade kan zo worden voorkomen, en dat is natuurlijk waar onze vakkundige dakdekkers voor gaan! Is er schade, maar kunnen wij dit niet ter plekke repareren? Dan maken wij graag een afspraak met u om zo snel mogelijk de schade te komen verhelpen.

KeesFranken Dakdekkers: voor een vakkundige dakinspectie

Heeft u het vermoeden dat u dakschade heeft? Of is het inmiddels al een tijdje geleden? Laat dan zo snel mogelijk een dakinspectie uitvoeren door een professional! Neem nu contact op met de vakmensen van KeesFranken Dakdekkers, dan komen onze specialisten zo snel mogelijk uw kant op.

De dakbedekkingen bij KeesFranken Dakdekkers

Wij bieden verschillende soorten dakbedekkingen aan

Bitumen daken

Bitumen dakbedekking is een populair materiaal voor dakbedekking vanwege de vele voordelen ervan.  KeesFranken Dakdekkers neemt het branden van bitumen voor op uw dak graag uit uw handen!

Dakpannen daken

Heeft u dakpannen die nodig aan onderhoud toe zijn? Of wilt u juist dakpannen professioneel laten leggen? Voor het plaatsen, onderhouden of repareren van dakpannen daken bent u bij KeesFranken Dakdekkers aan het juiste adres!

Exclusieve daken

Geen opdracht is voor ons te gek. Mocht het dan ook zo zijn dat u geen fan bent van standaard dakbedekkingen, kunnen de vakmensen van KeesFranken Dakdekkers u helpen bij het ontwerpen en plaatsen van exclusieve daken!

Leien daken

Al eeuwenlang wordt leien gebruikt voor het bedekken van daken. Het is een duurzaam materiaal dat goed bestand is tegen de vele verschillende weersomstandigheden die zich in ons land voordoen.

Zinken daken

Zinken daken werden vroeger vooral gebruikt voor het bedekken van kerken en kastelen, maar de afgelopen jaren is het helemaal terug van weggeweest – ook voor huizen en bedrijven. Het is namelijk een ontzettend duurzaam materiaal.

De services van KeesFranken Dakdekkers

Wij bieden verschillende services aan

Tijd om uw project te starten?

Neem dan contact met ons op!

Werkgebieden

KeesFranken Dakdekkers is gevestigd in Rotterdam, maar is door heel Nederland actief. Of u nu in Brabant woont of in Friesland, onze vakmensen komen graag bij u langs voor al uw dakgerelateerde werkzaamheden. Wilt u gebruik maken van onze spoedservice? In de regio Rotterdam en Zuid-Holland zijn wij binnen de kortste keren ter plaatse, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp

  Rotterdam

  Den Haag

  Wassenaar

  Rijswijk

  Leiden

  Leidschendam

  Voorburg

  Delft

  Gorinchem

  Breda

  Maassluis

  Brielle

  Hellevoetsluis

  Vlaardingen

  Spijkenisse

 

 

  Oud-Beijerland

  Dordrecht

  Schiedam

  Roosendaal

  De Lier

  Capelle a/d IJssel

  Gouda

  Zoetermeer

  Alphen a/d Rijn

  Barendrecht

  Ridderkerk

  Pijnacker

  Nootdorp

  Naaldwijk

  Numansdorp